荣光无限论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 蓝色星光

本港台播放:浮生六劫

下面引用由恐怖寵物店2006/07/27 03:19pm 发表的内容:
我晚晚都有注意,但係都無睇到噶??倩女幽魂就有睇到。。。。
系本港台中午1:05~2.05的时候啊
我岩先都有睇

下面引用由痛爱2006/07/26 10:48pm 发表的内容:
做呢出戏噶时候真系唔知有亚哥,果时都好似唔多留意亚视啦,转睇无线,所以就无睇咯
55你有无睇过啊?请提早话我知几时有距。
我都无睇过啊.
今日呢集一开始就有哥哥了,哥哥着既果条好似系应该系微型喇叭裤罢(成日顾住睇哥哥既面部表情搞到及唔清楚距条裤先)衬果件白衫仔显得只脚好修长啊.越睇越觉得距得人钟意..

下面引用由痛爱2006/07/27 07:59am 发表的内容:
首先多谢落英发来下载亚视的软件,可以让外省朋友能看到亚视。
星光,你真不够厚道,怎么学得这样坏了?如果我睇唔到,我会来你屋企打劫呢张碟,到时你就知惊,嘿嘿!
哈,仲系WUWU好人,多谢你,到时我会留意, ...
星光本来就坏.
行动的话我也去,我帮你睇水啦...我想要哥哥告别演唱会果只碟...

哈哈,现在是我煲电视剧的黄金时间啊.好啊!!!

下面引用由痛爱2006/07/27 07:59am 发表的内容:
首先多谢落英发来下载亚视的软件,可以让外省朋友能看到亚视。
星光,你真不够厚道,怎么学得这样坏了?如果我睇唔到,我会来你屋企打劫呢张碟,到时你就知惊,嘿嘿!
哈,仲系WUWU好人,多谢你,到时我会留意, ...
忠言逆耳,懂不?还不知好歹。看哥哥的东西要有耐心,半路去看,唔知头唔知路,看得这么勉强,建议你不看也罢。
下面引用由511002006/07/27 03:41pm 发表的内容:
星光本来就坏.
行动的话我也去,我帮你睇水啦...我想要哥哥告别演唱会果只碟...
哈哈,来吧。
我家哥哥的东西有守护神的。:emsmile:

今天没有哥哥....

最伟大的人,是星光~~~

下面引用由当真就好2006/07/28 04:27pm 发表的内容:
最伟大的人,是星光~~~
星光听到未最伟大的人是你啊~~~~~~告别演唱会~~~~告别演唱会~~~

55,行动时一定会预埋你,仲有准备定夜行衣服一套!
呢个星光真系越来越赖,仲充当好人,一定要将距屋企所有哥哥噶野洗劫一空,等距生不如S,哈哈哈!

哈,55啊,哥哥都支持我地去劫距啦,唔系点解宜家会做“浮生六劫”。
距呢两日一定在忙于加固防盗网啦。

下面引用由痛爱2006/07/28 06:19pm 发表的内容:
55,行动时一定会预埋你,仲有准备定夜行衣服一套!
呢个星光真系越来越赖,仲充当好人,一定要将距屋企所有哥哥噶野洗劫一空,等距生不如S,哈哈哈!
睇怕距呢世都记得我地罗.
下面引用由痛爱2006/07/28 06:22pm 发表的内容:
哈,55啊,哥哥都支持我地去劫距啦,唔系点解宜家会做“浮生六劫”。
距呢两日一定在忙于加固防盗网啦。
星光从今以后日日都咩着一大袋哥哥噶野上班落班,风雨不改...

星光从今以后日日都咩着一大袋哥哥噶野上班落班,风雨不改...
捻起距呢个傻瓜样就好笑,哈哈哈哈!!!

我系度笑....激到星光无声出.....

晕啊,准备颁一个最佳组合奖给这两位美女。
女人真的得罪不得,哈哈,本帅哥闪人~~

浮生六劫,我仲未睇过呢??日日要上班,和电视有D无缘分既感觉~~~郁闷